• head_banner_01

Akụkọ
Proressional Solid steeti onye na -eweta igwe ịgbado ọkụ ugboro ugboro karịa afọ 10

Mingshuo Electric gafere asambodo TUV wee nweta asambodo ngwaahịa ọla edo na asambodo ike

Na 2017, Mingshuo siri ike steeti igwe ịgbado ọkụ ugboro ugboro nwetara asambodo GOST - R n'ihi mkpa nke asambodo igwe ịgbado ọkụ nke ndị ahịa; N'afọ 2020, Mingshuo Group meriri patent teknụzụ na igwe ịgbado ọkụ, a na -etinyekwa ọtụtụ nne na nna ndị ọzọ gbasara welder.

Baoding Mingshuo Electric gafere asambodo TUV na nke mbụ na 2019 wee merie asambodo a ọzọ na 2020. Asambodo kachasị gụnyere asambodo mmepụta, asambodo gbara akwụkwọ na asambodo ike akụ na ụba. Ndị ahịa nwere ike ịmụ maka ụlọ ọrụ Mingshuo ozugbo site na vidiyo ụlọ ọrụ ntanetị zuru oke, ka ileta ụlọ ọrụ anyị na-apụ apụ, wee chekwaa oge na ume karịa maka ndị ahịa. N'ezie, Mingshuo Electric na-adị mgbe niile. dị njikere maka ndị ahịa ọhụrụ na ndị agadi ileta ụlọ ọrụ anyị n'oge ọ bụla wee mụta usoro mmepụta igwe ịgbado ọkụ.                                 

N'ihi mgbasawanye azụmahịa na -aga n'ihu, Mingshuo Group wuru ụlọ omumu ihe ọhụrụ na 2016. Otu afọ ka e mesịrị, ndị ọrụ niile na akụrụngwa Baoding Mingshuo kwagara na saịtị ọhụrụ, na mpaghara ihe ọkụkụ ọhụrụ na -abawanye ugboro atọ, mpaghara ụlọ ọrụ mụbara site na otu. oge. Ọnụ ọgụgụ ndị ọrụ amụbaala okpukpu anọ. N'ime oge a, Mingshuo na -agba mbọ mgbe niile inye ndị ahịa na ndị ochie ahịa akụrụngwa na ọrụ ndị ọzọ. Site na mgbalị na -adịghị akwụsị akwụsị, òkè ahịa ụlọ na nke Mingshuo na -agbasawanye. a kpọrọ anyị òkù isonye na mkpakọrịta nchara ụlọ wee bụrụ onye otu. Site na nkwukọrịta na imekọ ihe ọnụ, anyị emeela mgbanwe ndị ọzọ na ụlọ ọrụ, ghọta mkpa ndị ahịa ozugbo, wee jeere ndị ahịa ozi nke ọma. N'ime afọ ndị sochirinụ, anyị gara Pakistan, Iran, Turkey, Germany, Brazil, Thailand na mba ndị ọzọ iji sonye na ihe ngosi ahụ, anyị nwekwara ndị nnọchi anya anyị na India. 


Oge ezipụ: Mee-26-2021